Smažená rybí Masala

Smažená rybí Masala

Ryby se jí především v Jižní Indii a jsou připravovány na tisíce způsobů. Pojďte se mnou vyzkoušet jeden z nejjednodušších způsobů, jak připravit jídlo, které se podává jak na plážích v Goa, tak i v restauracích v Kerale.

Ingredience:

Postup:

Ryby zbavené kůže, a alespoň částečně odkostěné (zbavené páteře)  nakrájejte na malé kousky. Osolte a nechte zhruba hodinu odstát.

Pak rozpalte trochu oleje v pánvi. Opatrně  vložte vždy  2-3 kousky ryby a smažte 3-5 minut. Orestované kousky vyndejte a zasypte kořením Fish Masala. Na každý kousek položte tenký plátek másla, kousek citrónu a jídlo je hotové :o)

Můžete použít sladkovodní i mořské ryby, fantazii se meze nekladou.

Dobrou chuť! :o)

P.S.: jako obvykle, koření je k mání na našem eShopu www.madeinindia.cz

Smažená rybí Masala
Erika Slabá
Indie mi natolik přeskládala hodnoty, pohled na život, bohatství či chudobu a MNOHO dalšího, že jsem se rozhodla s Indií spojit svůj další život, Nyní v Indii část roku pobývám. Na tomto webu sdílím své ryze osobní zážitky a poselství pro každého, kdo se nebojí změny. Můžu Ti dát tipy a doporučení, pomoct naplánovat cestu, nebo můžeš vyrazit se mnou a zažít Indii ne „all inclusive“ avšak „all reality“.

3 možnosti, jak lépe zvládnout cestu do Indie

Které Ti mohu poskytnout osobně

Konzultace

Konzultace před cestou

Chystáš se do Indie na vlastní pěst sám či s přáteli?

Příprava cesty

Příprava cesty do Indie

Chystáš se sám nebo s přáteli do Indie a chceš pomoci?

India Forever

Společná cesta do Indie

Nemáš ambice vypravit se do Indie po vlastní ose?

Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.