Ryby se jí především v Jižní Indii a jsou připravovány na tisíce způsobů. Pojďte se mnou vyzkoušet jeden z nejjednodušších způsobů, jak připravit jídlo, které se podává jak na plážích v Goa, tak i v restauracích v Kerale.
Ingredience:
Postup:
Ryby zbavené kůže, a alespoň částečně odkostěné (zbavené páteře) nakrájejte na malé kousky. Osolte a nechte zhruba hodinu odstát.
Pak rozpalte trochu oleje v pánvi. Opatrně vložte vždy 2-3 kousky ryby a smažte 3-5 minut. Orestované kousky vyndejte a zasypte kořením Fish Masala. Na každý kousek položte tenký plátek másla, kousek citrónu a jídlo je hotové :o)
Můžete použít sladkovodní i mořské ryby, fantazii se meze nekladou.
Dobrou chuť! :o)
P.S.: jako obvykle, koření je k mání na našem eShopu www.madeinindia.cz
3 možnosti, jak lépe zvládnout cestu do Indie
Které Ti mohu poskytnout osobně
Konzultace před cestou
Chystáš se do Indie na vlastní pěst sám či s přáteli?
Příprava cesty do Indie
Chystáš se sám nebo s přáteli do Indie a chceš pomoci?
Společná cesta do Indie
Nemáš ambice vypravit se do Indie po vlastní ose?